Coaching aan professionals

Of je nu als zelfstandige werkt, in loondienst met een tijdelijk of vast dienstverband of als uitzendkracht, vrijwel iedereen heeft momenten waarop vragen ontstaan over de arbeidssituatie. Over jouw loopbaan, relaties met collega’s of leidinggevenden. Blijf je met vragen of twijfels rondlopen dan vraagt dat veel van jouw dagelijkse energie. Door er met een ander over te praten komt er in veel gevallen al meer helderheid over jouw vragen. Want dat is vaak een oorzaak. Je hebt vragen waarop geen antwoord lijkt te komen. Door met jou te praten en jou vragen te stellen werk ik samen aan de oplossing die in de meeste gevallen al in het verhaal zitten.
Mijn werkwijze is:vragen stellen en op zoek gaan naar jouw verhaal. Ook de verborgen kanten die in het verhaal zitten.
Ons leven bestaat uit verhalen die laten zien (in onderdelen) wat jouw ervaringen zijn, wat jouw visie is en op welke levensboodschappen deze zijn gebaseerd. De manier waarop je jouw verhaal vertelt laat aan de goede luisteraar zien hoe je jouw eigen positie in situaties én die van anderen ziet. Daarin zit vaak al het verborgen verlangen om dingen te willen veranderen.
Je bent de auteur van jouw eigen levensverhaal en wij gaan op zoek naar jouw kracht en perspectief.
Wil je meer informatie of contact dan kan dat via Facebook Perspectief Susan van der Schoor of via email info@susanvanderschoor.nl.